top of page
ERP.png

Demo: Viva Mona

Viva Mona!

 

Benieuwd hoe Power BI de rapportering van uw bedrijf naar een hoger niveau tilt? Neem dan zeker een kijkje naar de dashboards die horsum voor Viva Mona ontwierp. Ontdek hoe de fictieve uitbater van koffiebars voortaan de resultaten van haar winkels, klanten en producten dagdagelijks opvolgt.

VivaMona.png
Rapportering

 

Hieronder vindt u de Power BI rapportering voor deze onderneming.
U krijgt inzichten in Viva Mona’s klanten, producten en winkels. Met verschillende filters bovenaan vindt u vlot wat u zoekt. Ontdekt met een simpele klik op een visual nog extra informatie over de onderliggende resultaten. 

Tip: selecteerd de full-screen mode voor de optimale ervaring.

Maak kennis met Viva Mona

 

Viva Mona is een fictief bedrijf dat drie koffiebars uitbaat in Hasselt, Antwerpen en Kortrijk. In de bars is er buiten koffie nog een ruim assortiment aan andere producten. Om meer inzichten te krijgen in hun verkopen en marges, hebben ze beroep gedaan op horsum. horsum ontwierp voor hen verschillende Power BI rapporten.

Maak kennis met Power BI

 

Power BI is een rapporteringstool om uw bedrijf op een snelle en efficiënte wijze inzicht in uw cijfers te geven. Power BI bundelt data uit één of meerdere IT-systemen in inzichtelijke rapporten, die zich automatisch vernieuwen met de meest recente gegevens. Op deze manier hebt u op elk moment zicht op de werkelijke situatie van uw bedrijf.

Klaar voor diepgaande inzichten?


Spar met ons over uw huidige uitdagingen met betrekking tot uw rapportering. Samen kijken we hoe u opnieuw tot accurate en relevante inzichten komt.

bottom of page